Tankevækkende, god, letlæselig

Mangler du inspiration til sommerens læsning?

Må jeg anbefale Den Hemmelige Datter af Shilpi Somaya Gowda?

Bogen er to-delt: Vi følger en families liv i Indien og en families liv i USA.

En indisk kvinde bortadopterer en pige. Familien er fattig og er derfor nødt til at få en søn, som kan hjælpe i marken. Desuden er det dyrt i medgift at få bortgiftet en datter. Kvinden kommer sig aldrig over den sorg, det er at miste et barn.

Pigen bliver adopteret af et amerikansk ægtepar. Hun har mange spørgsmål, hun mangler svar på. Hvem er mine biologiske forældre? Hvem ligner jeg? Hvorfor gav de mig væk? Hvordan ville mit liv have set ud, hvis jeg var opvokset i Indien?

Som ung rejser hun til Indien for at finde svar.

Bogen er nem at læse og utrolig medrivende. Den giver et godt indblik i hverdagen i Indien. Eneste minus er alle de indiske ord, der er i bogen. Der er dog en ordliste bag i bogen, så det er til at leve med.

Det er den bedste bog, jeg længe har læst. Sørgelig til tider, der er glimt af håb, der er romantik, familiekriser. Kort sagt: læseren kommer igennem mange følelser i løbet af bogen.

God læselyst!

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *