En hyggelig skoddag

Så har jeg haft sidste arbejdsdag. I dag har jeg fri og i morgen er jeg officielt ledig. Jeg fik sagt farvel til kunderne, der ønskede mig held og lykke fremover.

Da jeg kom på arbejde kikkede jeg ind på kontoret. Ingen gave. Så kikkede jeg rundt i frokoststuen. Heller ingen gave. Øv.

Så gik jeg i gang med at arbejde. Da jeg havde været i gang nogle timer, kaldte en kollega på mig. Det viste sig, at der var blev bestilt mad udefra. Så sad vi og spiste og snakkede og hyggede. Og jeg fik en gave! En stor kurv med mange gode ting i.

Senere på dagen fik jeg en buket blomster af en kunde. Hun vil komme til at savne mig, sagde hun.

Jeg fik lavet pauseskærmen om på computeren, så der står: I SAVNER SOFIE. Jeg har også efterladt mig en mere drilagtig overraskelse, men den opdager de først næste gang, der kommer varer hjem.

Om aftenen, da jeg var kommet hjem, gik jeg ind på min mail. Der var et afslag på en ansøgning. Det slog mig ud. Jeg havde virkelig troet og håbet, at jeg havde en god chance. Nu har jeg kun uopfordrede ansøgninger ude.

Bortset fra det afslag, var det faktisk en god sidste dag på arbejde.

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *