Ferielæsning

Tilfældigt er jeg faldet over bogen Rødder af Alex Haley. Den er i to bind. Den første bog begyndte rigtig godt. Hyggelig og fredelig. Det blev den ikke ved med at være! Den gik over i at være helt forfærdig. Sygdom, vold og død beskrevet i alt for mange detaljer efter min smag.

Derefter blev den langtrukken. Beskrivelser af ligegyldige begivenheder og hændelser. Jeg valgte at læse sidste side for at se om bogen endte godt. Det gjorde den ikke. Alligevel læste jeg bogen færdig.

Nu er jeg i gang med bind 2. Den må siges at være meget bedre. Ingen vold og sygdom. Nogle få dødsfald ind imellem, men det er ikke så slemt.

Jeg regner med at blive færdig med bogen i denne uge, mens jeg er på ferie. Så må jeg se, hvad jeg finder på at læse derefter.

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *