Rødder

Efter at have afsluttet en skrækkelig bog, gik jeg i gang med at læse En Kassedames Genvordigheder.

Den er jeg nu gået fra igen, for jeg har læst den før. Den er sjov, men hurtigt læst og hurtigt glemt.

I bogreolen fandt jeg Rødder, skrevet af Alex Haley. Den er fra midt i 70’erne. Det tog ham 12 år at skrive den, så mon ikke den er god?

Jeg er kun kommet et lille stykke ind i bogen. Den handler om en sort familie. Først hører man om hans tiptiptiptipoldeforældre. Det er dér, jeg er kommet til. Foran i bogen er der et stamtræ, så jeg kan se, at det slutter med forfatteren selv og hans tre søskende.

Okay, det lød jo vildt kedeligt. Men det er det ikke. De bor i Afrika ved junglen, og man hører om deres liv, deres tro og deres skikke. De venter på regntiden. De sulter, og kun regnen kan redde dem.

Hvis bogen bliver ved med at være god, skal jeg nok fortælle noget mere sindsoprivende om den end det ovenstående.

Nu vil jeg gå i seng og læse videre.

One thought on “Rødder

  1. Jeg har aldrig læst bogen, men dog hørt en masse godt om den; til gengæld gjorde TV-serien et meget, meget stort indtryk på mig, da jeg så den.

    Jeg husker det som en gribende historie.

    M!

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *