Hvad sker der lige for alt det spam?

85. Så mange spammeddelelser har jeg fået.

I skal da ikke snydes for den bedste af dem:

Der var engang en perle som beteutslde sig for, at ville frem i verden. Perlen havde fe5et at vide, at det var en god ide9 at blogge, se5 kunderne ikke kun kf8bte ens produkt, men ogse5 fik en lille bid af personen bag. Og den tanke syntes perlen var rigtig fin. “Okay” te6nkte perlen. “Det me5 jeg da prf8ve”. Se5 derfor oprettede perlen en blog i januar 2011 og hvad perlen troede var en lille verden med lidt andre perler, viste sig at ve6re et ke6mpe stort land. “Wauw” te6nkte perlen, da den e5bnede df8ren ind til den nye store verden for ff8rste gang. “Hvor er her dog mange smukke perler i alle mulige former og farver”. Den lille perle kunne lide det den se5 og ff8lte sig pludselig lidt lille i denne store verden. En dag stf8dte perlen pe5 en anden perle, der er se5 hjertelig, og som gerne ville hje6lpe andre perler frem i verden. Hvis man sendte en mail til denne perle, ville perlen me5ske vise den lille nye perle frem i hendes verden… Me5ske…. “Men det er da ve6rd at prf8ve” te6nkte den lille perle…….Og derfor har den lille perle nu sendt en mail afsted :-)

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *