Kvinde voldtager mand

Kan en kvinde voldtage en mand?

Det har jeg spekuleret over de sidste par dage.

I den bog jeg er ved at læse, er der en situation, der undrer mig:

En mand har besøg af en kammerat. Manden gennembanker sin hustru og voldtager hende. Bagefter siger han til kammeraten, at han også skal voldtage hende. Det vil kammeraten ikke. Manden truer ham og siger, at det skal han. Det gør kammeraten så.

Nu tænker jeg: Kan det overhovedet lade sig gøre at tvinge en mand til sex, hvis han virkelig ikke har lyst? Kan en kvinde, der er stor og stærk, tvinge en mand til sex? Jeg har aldrig set denne avisoverskrift: Kvinde voldtager mand. Det ville sikkert sælge mange aviser, hvis det stod på forsiden.

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *