Ubehagelig sms

Jeg kender en pige på omkring min egen alder. Jeg ved ikke, om vi kan kaldes veninder. Vi er tidligere kolleger, og sms’er af og til sammen. Vi har været sammen privat nogle få gange.

I går fik jeg en sms fra hende, hvor hun skrev, at hun havde fundet sin far død i hans lejlighed.

Småkage! Så fik man den at tygge på. Hvad svarer man? Må jeg gratulere… øh kondulere? Jeg overvejede at vente med at svare til i dag, for jeg var virkelig træt på det tidspunkt, og jeg var bange for at sige noget forkert. Men så kom jeg til at tænke på et indslag i Aftenshowet forleden. Det handlede om, hvad man skal gøre, når der er én, der mister et nært familiemedlem. Rådet var: Sig noget. Vis, at du er der. Man skal ikke være bange for at sige noget forkert, for det værste er allerede sket.

Så vi skrev lidt frem og tilbage. Det drejer sig vel mest om at lytte og at vise sin støtte. Jeg er god til at lytte, men vist ikke så god til at finde de rigtige ord. Det er så synd for hende og det må have været en ubehagelig oplevelse. Stakkels pige.

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *