Stopmætte ænder

Jeg har aldrig været god til det der med at gå ture. Det er nemmere, hvis turen har et formål. Derfor gik jeg med en brødpose under armen ned til ænderne i dag.

Tror I, at ænderne gad æde? Næ, de gad knap nok svømme rundt i søen. De sov, gjorde de. Ikke engang mågerne var interesseret i brødet. Jeg er før endt med at stå og fodre måger, fordi ænderne ikke var sultne.

Denne gang måtte jeg nøjes med at fodre fiskene. De var til gengæld godt sultne. Det så sjovt ud, når de smuttede op i vandoverfladen og snuppede brødkrummerne. Der var ligefrem slåskamp om de største krummer.

Det har nok set lidt mærkeligt ud, som jeg stod der og smed brød ud i vandet, når der ikke var en eneste and i nærheden. Men når nu jeg havde bevæget mig ned til vandet, så skulle brødet da ikke gå til spilde.

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *